Menu
Benieuwd wat wij serveren? Bekijk gerust alvast onze menukaart.
Wij hebben een speciale lunchkaart maar wilt u wat uitgebreider lunchen dan kunt u ook van deze deze menukaart bestellen
De keuken van het restaurant is geopend tot 21.00 uur.
Menu’s are also available (in the restaurant) in German, French, Spanish, and Italian
Menu’s
Heeft u een allergie? Vraag dan naar onze schriftelijke allergenenlijst of overleg met de bediening.
Dagmenu
Terrine van Gamba en Tarbotfilet op salade van venkel en zeewier met mousse van saffraan
*****
Gebakken Scholfilets met witte wijnsaus en Hollandse Garnaaltjes op fijne groente
*****
Dessertverrassing van desserts uit eigen patisserie
Menuprijs 29,50
Schelp en schaaldieren menu
Een vier gangen menu samengesteld uit diverse bereidingen van dagverse schelp en schaaldieren
Menuprijs 42,50
Surprise menu’s
Laat u door de kok verrassen
Drie gangen 33,50
Vier gangen 39,75
A La Carte
Koude Voorgerechten
Friese Zalm, ingelegd in Beerenburg en koud gerookt op eikenhout in eigen rokerij, op salade van venkel met saus van groene mosterd, honing en dille
12,50
Trio sashimi van Tonijn met Wasabi, Zeeduivel met zeewier-sojasaus en Langoustinestaart met verse gember
12,50
Tjottersalade, frisse groene salade van diverse gerookte vissoorten en Hollandse Garnalen met mousse van Schelvislever
12,50
Carpaccio van Ossenhaas met Balsamico siroop, Pijnboompitten en oude kaas
11,75
Zes Zeeuwse Oesters op ijs, voor meer bereidingen vraag naar onze oesterkaart
19,50
Knolselderij salade, mousse van geitenkaas, appel, walnoot en truffel-mayonaise
9,95
Soepen
Krachtige Bisque van Langoustines met Langoustinestaartjes, afgemaakt met cognac
10,95
Harlinger vissoep, goed gevuld met diverse vis, schelp, en schaaldieren
12,75
Soep van het seizoen (vegetarisch)
7,50
Koude voorgerechten en soepen worden geserveerd met warm brood en boter
Warme voorgerechten
Gegrilde Makreelfilet, met gegrilde paksoi, kruim van pinda, verse koriander en miso-sesam bouillon
11,95
Krokant gebakken Kalfshartzwezerik met gestoofde Kalfswang, Kalfsmerg, zwarte knoflook en truffelaardappel
12,50
Gebakken Coquille en Inktvis, en crème van pastinaak met saus van Noilly-prat
13,50
Rogvleugel gestoofd in zeewier-knoflook boter krokantjes van zeewier en paddenstoel
12,50
Kort gebakken Zeeduivel en mosselen op saffraan-pasta en spinazieblad
12,50
Visspecialiteiten
Op de huid gebakken Schelvisfilet, met mousse van Schelvislever fijne groenten en mosterdjus
22,50
Gebakken Zeebaarsfilet met bitterbal van langoustinestaartjes, Kreeftenjus, zeekraal en venkel
24,75
Gebakken Zeewolffilet, met meegebakken zeevruchten en jus van mosselen
24,75
Visstoofpotje, van diverse vis, schelp en schaaldieren in eigen saus met mee gegaarde verse groenten
22,75
Hele Langoustines en Gamba’s in de knoflookboter gebakken met meegebakken ui en prei, afgeblust met citroen
28,75
Drie bereidingen van Paling: gestoofd in het groen, gebakken in de boter en ambachtelijk gerookt met ingelegde komkommer
29,50
Duo van Gegrilde Tonijn en Makreelfilet in een korst van sesam met oosterse groenten, pinda en sojasiroop
27,50
Zeetong of Sliptong gebakken in de roomboter en afgeblust met citroen
Dagprijs
Dagschotel
Over deze dagverse vis zult u door de gastvrouw of heer worden geïnformeerd
over de bereiding kunt u meebeslissen
Dagprijs
Visspecialiteiten worden geserveerd met verse aardappels en frisse salade.
Vleesgerechten
Biefstuk van de Ossenhaas, rosé gebraden met jus van truffel en drie bereidingen van knolselderij
27,50
Gebraden Ierse lamsbout met knolselderij-crème en jus van rode port
22,50
Tamme Eendenborst op het eigen vet gebakken met Eendenlever-mousse, pastinaak en gevogelte jus
23,50
Langzaam gegaarde Kalfssucade met knoflook, truffelaardappel en rundermerg
23,50
Vegetarische gerechten
Wisselende seizoen soep
7,50
Geitenkaarskroketjes met honing-mosterd saus op knapperige salade
8,50
Noedels met zeewier, verse groente, krokante pinda en miso-bouillon
15,50
Ragout van diverse paddenstoelen, spinazie en Manchego-kaas bruchette
15,50
Vleesgerechten en vegetarisch gerechten worden geserveerd met aardappels en frisse salade.
Nagerechten
(Uit eigen patisserie)
Michel van Tricht & Zoon kaasaffineurs
Hartig na genieten van een selectie van de mooiste kaassoorten uit o.a. Frankrijk, Ierland, Spanje, Italië, Zwitserland, Engeland en België
13.75
Bavarois van pinda en karamel, krokantje van witte chocolade en pinda, ijs van melkchocolade en biscuit
9,00
Boerenjongens ijs en mousse van eigengemaakt advocaat
9,00
Fries dessert, een mousse, ijs en pudding gemaakt van Fries suikerbrood en berenburg
9,00
Koffie dessert, crème van espresso, koffie-amandel ijs en Amaretto cake
9,00
Bij de kaas aanbevolen, 10 jaar oude tawny port.
Bij de desserts een mooi glas dessertwijn uit de Loupiac of Pedro Ximenez sherry
Koffie/thee
Café crème / Espresso/cappuccino
3,95
Latte Macchiato
3,95
Thee ( diverse smaken )
3,95
Alle koffie (ook decafé) en thee geserveerd met eigengemaakte friandises en kandijsuiker
Irish coffee / French coffee / Tjotter coffee ( Amaretto ) ….
6,75
Vis van de dag
Verse Noordzee Tarbot
Ruim 400 gram, gebakken in de boter of gepocheerd op uw bord met Hollandaise saus, Charlotte aardappelen en fijne warme groente.
€ 28,50